Divne, lepe, slatke, poštene, žene i majke. Ne bi nikad prevarile svog muža, ma nema te sile na svetu. Nema šanse da bi se nekome dale, sve dok ih neko ne pita, a u međuvremenu su prve u davanju savata i pljuvanju po drugima. Ako kojim slučajem čuju da je neka žena prevarila muža, toliko se zgražavaju, ma više i od samih prevarenih muževa. Ne može ženu niko da ispljuje, ko što može neka druga žena, koje se pre svega to uopšte ne tiče. Ma čudo jedno.

Ja mog muža ne bih prevarila, jok što me niko nije pit’o, nego zato što sam srećna sa njim. Onda kada više ne budem srećna i ako prestanem da ga volim, prvo njega ima da obavestim, da ga lepo ostavim, a onda ću da se dam u potragu za švalerom. Tako ću ja, a druge kako im volja.  Šta se mene tiče da li neko nekog vara i ko koga zaskače i gde? Neka se jebe narod, kad je lepo.

Nego, da se vratim na one “poštene”. Najgora mi je ona vrsta ženetina koja nema razumevanja za ženu koja je prevarila, nego krenu da žale njenog “jadnog, dobrog, finog muža… a sve joj je dao… kurvetina jedna kako može?”, “Znaš… nemoj ti mnogo da se družiš sa njom, ona vara muža, mogu svašta ljudi i o tebi da pomisle.” ili “…ona je onako divnog čoveka ostavila, zbog jedne obične barabe.”, “…ma ćuti razvela se zbog ljubavnika, znam ja pričala mi Simana sa trećeg sprata, ona zna sve”… ma pizda li vam materina. Živeli ste u njenoj koži, pa znate kako joj je muž bio divan?  Znate tačno što ga je prevarila i otišla sa nekim drugim? Vi ste proklete svetice, pa imate prava da sudite drugima? Krivo vam je što vam neko odavno nije tražio? Šta vam je bre?

U ovoj zemlji, ma na celoj jebenoj planeti će sve biti u redu onoga dana kada svako bude gledao svoja posla i svoj život. Do tada će vladati haos. Znači haos će vladati zauvek.

Lično ne opravdavam prevaru iz prostog razloga, jer je nepošteno prema samom sebi, a sami sebi treba da budemo najvažniji. Živiš u laži, od danas do sutra, da bi očuvao brak, koji samim tim što imaš potrebu da varaš, nema više smisla. Tu ljubavi više nema i ne može je biti. Tako mislim i ne kažem da sam u pravu, ali to je moje mišljenje i neki da kažem stav o tim stvarima.

Da se razumemo, ovo važi i za muškarce. Šta koji andrak muškarac vara svoju ženu? Po meni nešto mu nedostaje u tom braku i smatra da ako malo švrlja okolo ne može nikom da naškodi? Greška. Uvek se sve sazna i uvek neko bude mnogo povređen. Poštenije i prema sebi i prema osobi sa kojom delimo život je da se iskreno razgovara pre nego što “šteta” već bude napravljena. Po meni prevara direktno vodi u razvod braka, pa samim tim pre svega treba dobro razmisliti, šta dobijamo, a šta možemo da izgubimo.

A sve one alapače koje ispiraju usta sa drugim ženama, pametnije im je da ćute i gledaju svoja posla, nikad se ne zna šta nosi dan, a šta noć.

 

1+
Svetice i kurve...http://www.charolija.com/wp-content/uploads/prevara.jpghttp://www.charolija.com/wp-content/uploads/prevara-200x171.jpgCharolijaSvašta neštoTvoje telokurve,prevara u braku,razvod braka,seks,švaleri,svetice,tuđa poslaDivne, lepe, slatke, poštene, žene i majke. Ne bi nikad prevarile svog muža, ma nema te sile na svetu. Nema šanse da bi se nekome dale, sve dok ih neko ne pita, a u međuvremenu su prve u davanju savata i pljuvanju po drugima. Ako kojim slučajem čuju da...Don't give up!

Comments

comments