Jebem ti sunce da ti jebem sunce, Srbijo zemljo moja. Ma ima li ovo više smisla reci ti meni? Hoću li na kraju biti naterana da napišem priču o Milanhei ili Milanheji, pa ma kako je danas zvali? Takvim imenom je već odavno ne zovu. Verujem da se i sama ne seća svog pravog imena. Trebala je žena da stekne srpsko državljanstvo, pa je i ime morala da promeni. Ko zna zna, ko ne zna, i ko je poverovao u sva ta sranja, svake godine će da mi priča iste srceparajuće priče i da mi deklamuje patriotske govore. Bre Srbijo ili Srbio…jebem li ga kako više da te zovem?  Dokle bre više? Dok ne progovore oni koji znaju po neku rečenicu više?

Dođe mi prosto rečeno, da napišem jednu “pametnu”, “patriotsku”, “punu izreka” knjigu, pošto govore ne mogu da držim, niko neće da me sluša, mada u Srbiji svako to može, pa onda da pustim da me ubiju. Bila bih popularnija od Jim Morrison-a i John Lennon-a zajedno. Bila bih citiranija od Milanheinog sina, jebeš mi sve. Toliko sam pismena, možda bi se i neki trg nazvao mojim imenom.

Rekli bi ljudi: “Ona Ivana, Bog da joj dušu prosti, beše rekla…i bila upravu.” . Srbijo kozo jedna. Jebe te ko kako hoće, pa dokle bre više. Nego da ti kažem…jebo te 5. oktobar, jebo te i 24. i 25. septembar, i 37. novembar, to je Dan srpske nezavisnosti, zar nisi znala…da te jeb’o svaki datum koji misliš da ti nešto znači. Glupačo jedna.

Jebo te narod glupi, koji ti ništa dobro nikako ne donosi, nego samo sere i priča i jede govna. Prosto mi dođe da se namestim ispred nekog snajpera da me neko skenja.

0
Srbijo jebo te 37. novembar, Dan nezavisnosti http://www.charolija.com/wp-content/uploads/serbia.jpghttp://www.charolija.com/wp-content/uploads/serbia-200x200.jpgCharolijaSrbijaSvašta neštodan nezavisnosti,govori,Jim Morrison,John Lennon,milanhea,SrbijaJebem ti sunce da ti jebem sunce, Srbijo zemljo moja. Ma ima li ovo više smisla reci ti meni? Hoću li na kraju biti naterana da napišem priču o Milanhei ili Milanheji, pa ma kako je danas zvali? Takvim imenom je već odavno ne zovu. Verujem da se i...Don't give up!

Comments

comments