Hoće teta Ivana da pomogne dečici da lakše urade domaće zadatke, da nešto nauče, a možda i neko od odraslih da se priseti nekih gramatičkih i pravopisnih pravila i između ponekog “hvala…”…

…dobijem i ovakav komentar.

Odavno nisam dobila duhovitiji komentar. 😀 Potpisao se čovek kako se potpisao, pa još u komentaru napravio pravopisnu grešku. Razmišljam da li mi je on ovo persirao ili se obratio većem broju ljudi? U svakom slučaju, greška je greška, u oba slučaja.

Šta ti je današnja omladina? Daš mu lepo sve crno na belo, a on te napuši o čas posla.  Da ne bi Nikola ostao u zabludi, bar neka nešto nauči.

2+
Pušite se piše zajedno 🙂http://www.charolija.com/wp-content/uploads/pusite1.jpghttp://www.charolija.com/wp-content/uploads/pusite1-200x94.jpgCharolijaGramatikaSvašta neštoduhovito,gramatika,pravopisHoće teta Ivana da pomogne dečici da lakše urade domaće zadatke, da nešto nauče, a možda i neko od odraslih da se priseti nekih gramatičkih i pravopisnih pravila i između ponekog 'hvala...'... ...dobijem i ovakav komentar. Odavno nisam dobila duhovitiji komentar. 😀 Potpisao se čovek kako se potpisao, pa još...Don't give up!

Comments

comments