Fino, mirno prohladno veče, kuliram. Čitam nove postove, pušim pljugicu i uživam. E da sam znala ne bih ni išla da čitam Sounds like Milli Vanilli kod Gorana. Pokrali čoveka, a to me uvek iznervira, linkom sa njegovog bloga odem na te Karike i imam šta i da vidim, ne samo što je on pokraden, nego opet pokrali i mene. Na prvoj strani se šepuri ova “lepotica i pametnica” sa slike ispod i sa sve mojim postom se pravi pametna i komentariše li komentariše “svoje” misli.

Pošto nemam više nijedan jedini živac za lopurde, uputim je lepo na ovaj svoj post i rešim stvar. Najpametnije što je mogla da uradi je što je ozbiljno shvatila moj post. Obrisala je tekst u roku od odmah. Valjda rekla: “Nisam luda da dobijem batine i to zbog nekog tamo psihopate.”  E tako… i neka ispadnem ludak. Išla bih u Kulu da je bijem, e svega mi.

0
Psihopate su stvarno svuda oko nas...sunce li im jebem lopovskohttp://www.charolija.com/wp-content/uploads/lopov.jpghttp://www.charolija.com/wp-content/uploads/lopov-200x200.jpgCharolijaSvašta neštoblogovi,krađa,lopovi,od sada ćemo da bijemoFino, mirno prohladno veče, kuliram. Čitam nove postove, pušim pljugicu i uživam. E da sam znala ne bih ni išla da čitam Sounds like Milli Vanilli kod Gorana. Pokrali čoveka, a to me uvek iznervira, linkom sa njegovog bloga odem na te Karike i imam šta i da...Don't give up!

Comments

comments