Pobegli smo od kuće – u potpisu tata i mama :)

Ludnica svakodnevnog života iscrpi čoveka do krajnjih granica. Trči tamo, trči ‘vamo, treba ovo, daj ono, što si ovako, što nisi onako, muž, deca, kuća, psi, peri, čisti, kuvaj… jok najbolje me razapnite! E nećeš majci. Treba ponekad pobeći od svega, osvežiti brak, ljubav, a između ostalog i neretko zapostavljen, napaćen seksualni život. 🙂 Zašto biste samo u toku godišnjeg odmora otišli od kuće u nadi da ćete se posvetiti jedno drugom, što je vrlo malo verovatno s obzirom da naravno svuda putujete sa decom i psima, a to podrazumeva nastavak jurnjave. Znači godišnji odmor otpada kao način da malo danete dušom.

Hostel JedroEvo čega se moj dragi dosetio. Pronašao je divno mesto gde možemo pobeći od svih i svega i poslao mi “pozivnicu”. Bez razmišljanja sam prihvatila izazov. Zašto bi samo ljudi koji “ševrdaju” u braku iznajmljivali sobe? Mi smo se odlučili na “bračnu švaleraciju”. 🙂

To šta smo radili iza zatvorenih vrata nije za javnu priču, mada jedan deo mogu da vam ispričam. Prvo smo isključili mobilne telefone, isključili smo se i izolovali od celog sveta. Posle dužeg vremena smo mogli da razgovaramo na miru i to uz muziku koju volimo i fino rashlađeni šampanjac. Jagode nismo imali, ali sam sigurna da smo ih poželeli, ljubazno osoblje Hostela Jedro bi nam ih nabavilo.

Cena smeštaja u ovom hostelu je veoma povoljna i sigurna sam da svako ko poželi može da odvoji malo slobodnog vremena za sebe i svoju voljenu osobu. Čisto, lepo, mirno, ušuškano mesto na odličnoj lokaciji.

Planiramo da prokrstarimo i po drugim njihovim apartmanima koje izdaju, a ovi SPA varijanti su mi baš zapali za oko. Imam ličnog masera tako da sam sigurna da mi je uživanje zagarantovano.

Hoću bre da bar jednom mesečno imam svog muža samo za sebe. Sakrijemo se iza zatvorenih vrata neke lepe sobe ili apartmana, ušuškamo se fino i udri brigu na veselje. 🙂

seksNe dozvolite da monotonija, brige i problemi upravljaju vašim životima. Predlažem vam da posetite ovaj hostel, jer eto mi smo ga “isprobali” i “overili”, pa možete i vi. 🙂 Odvojte jedan dan samo za vas dvoje i prisetite se zašto ste se zaljubili jedno u drugo. Problemi, brige, jurnjava kroz život, svakako nigde neće pobeći, ali ćete imati više energije i volje da se suočite sa njima i da ih lakše savladate, ako zastanete malo i odmorite se. Sve je lakše i lepše u dvoje.

1+

Comments

comments

Comments

  1. By Kristina

  2. By Miki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *