Imate li problema sa viškom kilograma? Ja nemam niti sam ga ikada imala, ali u zadnje vreme “koristim” najnoviju dijetu. Nazvala sam je “Nesvesna dijeta”. Garantovano ćete za mesec dana izgubiti od 5 do 7 kilograma. Bukvalno gledate kako vam se salce topi i nestaje bespovratno, pa čak i ako ga imate vrlo malo.

Sinoć sam se izmerila i baš sam se iznenadila, 50 kg i celih 100 grama. Danas već imam 49kg 800 g i sada imam problem kako da zaustavim ovu “Nesvesnu dijetu”, to je jedini negativan efekat ovakvog vida mršavljenja. Na kraju ću se verovatno samo istopiti i nestati.

Da se razumemo, nikada nisam bila nešto naročita ješna. Jedem ja, nije da ne jedem, ali uglavnom samo zato što moram da bih ostala na broju, da ne manjkam. Problem je u tome što je nesvesna kao što i njen sam naziv govori, pa ne znam kako zaustaviti sopstveno topljenje.

Zanimljivo je da me snaga ne napušta, ne vrti mi se u glavi, ne izgladnjujem se. Organizam verovatno izbacuje otrove koji su se taložili tokom zime, pa mi se čini i da sam zdravija. Udala sam se sa 52kg, na porođaje sam išla sa 58-59kg, tako da je 49 kila definitivno vrlo malo, a ide leto,  više se krećem, napokon su na stolu moje omiljene salate, a salate ne goje… kada će ovo da stane? Ima li možda neko neki dobar savet? Za uzvrat ću vam poslati recept ove dijete na mejl… ako vam treba. 😉

 

 

 

 

 

 

0
Nesvesna dijeta...http://www.charolija.com/wp-content/uploads/mrsavljenje.jpghttp://www.charolija.com/wp-content/uploads/mrsavljenje-200x200.jpgCharolijaSvašta neštoTvoje telodijeta,mršavljenjeImate li problema sa viškom kilograma? Ja nemam niti sam ga ikada imala, ali u zadnje vreme 'koristim' najnoviju dijetu. Nazvala sam je 'Nesvesna dijeta'. Garantovano ćete za mesec dana izgubiti od 5 do 7 kilograma. Bukvalno gledate kako vam se salce topi i nestaje bespovratno, pa čak i...Don't give up!

Comments

comments