“Ne živi mi se više!” – Alarm koji ne sme da se zanemari

Virnem malo u statistiku bloga, nisam odavno. Search… neću da vam kopiram verujte mi na reč. Pod broj jedan – All time –  “razvod braka”, pod dva “gramatika srpskog jezika”, promenljive, nepromenljive, zamenice, imenice… pravopis…  tako to, pod tri “drkanje”, “žensko drkanje”, “polne bolesti”…  onda ide “Alber Kami – Stranac”, “nedelje trudnoće”, “charolija”,  “nasilje u porodici”, “patološki lažov”, “samozadovoljavanje”, “bubašvabe”, “Srbija” … onda malo niže dole, “ne živi mi se”. Zabrinem se, a i ne zabrinem se… šta je to što ljude dovede na moj blog pod nečim što traže, a piše se: “ne živi mi se”? Svi moji postovi su uglavnom pozitivni, tako da onaj koji je nekim putevima stigao do mog bloga, a ne živi mu se, proživeće mu se,  zato ne brinem. Međutim, odakle nekom poriv da u “Google seacrh” upiše “ne živi mi se”?

Želim da ovaj post napišem i objavim. Zaista mi je jako teško da izregulišem svoje misli u zadnje vreme. Objaviću ga, pa makar i ne bio gotov i ne bio onakav kakav želim. “Ne živi mi se”? Pročačkam malo i dođem do nekog ko ima samo 20 godina. Ma neka ima i 120 godina, odakle čoveku pravo da kaže tako nešto i odakle na mom blogu? Ako je ko za život i borbu, onda sam to ja… tako da šta god je taj neko pročitao, proživelo mu se makar malo.

Koliko je samo onih u ovoj našoj zemlji kojima se više ne živi? Ne u ovoj zemlji, nego nigde. Koji ne vide razlog, ni način, ni ništa što bi ih pokrenulo da se bore? Ne znam, znam samo da treba da idem i da sam obećala da ću ovo objaviti.

0

Comments

comments

Comments

  1. By LaBiLnA

  2. By Marko

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *