Jana je opet otišla na more, Jovana je juče otišla u Kraljevo, tata je malopre odleteo sa veeeelikim, lepim avionom, a Ana i ja smo ostali sa mamom i Edijem. Smanjila nam se ekipa. Meni baš i nije jasno koliko je to četiri meseca, pa mislim da će tata za čas posla da se vrati.

Mama se nešto smrkla, ali je kul.  Čini mi se da odrasli izbroje do 10, progutaju knedlu i onda nastave da piče dalje, mada se ja ne slažem sa tim. Treba čovek da se isplače kada mu se plače. Tako ja stalno i onda mi bude lakše.

Šta mi se ovde folira nije mi jasno i kako je uopšte uspela da se provuče kroz saobraćaj od Surčina do Skele, ne zna ni ona. Velika gužva, svi nešto nadrndani, a ona opuštenija nego ikad. Samo nije htela da pusti muziku. Terali je Ana i ja da pusti naš disk, a ona samo kaže: “Ma jok sada, drugi put.” Ih nisam ja glup, znam da će možda da je “pogodi” neka pesma, pa da slučajno ne zaplače. Jesu čudo te mame kad vam kažem. Moja mama ne samo da je čudo, nego je i veliki folirant. Neka je, mada sam ja provalio da baš i nije svoja.

Mada kada pogledam sliku od pre samo nedelju dana i kad je pogledam sada, sve mi je jasno i razumem je.

Tata će još malo da sleti u Frankfurt. To vam je tamo čak u Nemačkoj, a onda večeras leti dalje za Kabul. Nije ni njemu bilo svejedno, ali znate već kakvi smo mi muškarci. Plačemo samo kada niko ne vidi. I to mi je baš glupo i nisam baš siguran kako ću se ja uzdržavati od plakanja kada porastem, mada kada pogledam mamu, hm… izgleda da i sa ženama situacija nije mnogo drugačija. Baš su čudni ti matorci.

 

Šta da vam kažem za kraj? Bićemo dobri i držaću sve pod kontrolom, dok mama malo ne dođe sebi, a onda kada se ona raspiše… ih, ma znate je već kakva je. Odoh sada, čeka me Ana da se igramo, samo sam hteo da vam se javim, jer mama bi sigurno nešto patetisala, pa uvalila meni ovo čudo.  🙄  Ovako kratko i jasno, takva i takva je stvar, idemo dalje. Sve vas pozdravlja Marko i znate šta žurim opasno, ova mala je već smislila neko zezanje.  😉

Marko

0
Moj prvi post... Markohttp://www.charolija.com/wp-content/uploads/IMG_2381.jpghttp://www.charolija.com/wp-content/uploads/IMG_2381-200x200.jpgCharolijaAvganistanNaša dečurlijaSrbijaSvašta neštoAvganistan,beograd,frankfurt,kabul,mama,rastanci,Srbija,tataJana je opet otišla na more, Jovana je juče otišla u Kraljevo, tata je malopre odleteo sa veeeelikim, lepim avionom, a Ana i ja smo ostali sa mamom i Edijem. Smanjila nam se ekipa. Meni baš i nije jasno koliko je to četiri meseca, pa mislim da će tata...Don't give up!

Comments

comments