Pita Tea malopre na Twitteru @teanikolic “jeste vi ovo videli i niste se iznervirali http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/192505/Nema-krecenja-bez-dozvole-drzave.”  Videla još pre par dana, ali nisam nešto posebno reagovala, međutim sada mi sve ovo leglo ko onaj kec na jedanaest.

Znači država želi da kenjam u staru WC šolju doživotno, jer 3500 dinara koje su potrebne za novu, nisu dovoljne, treba mi još 500 evrića, pa da serem ko čovek.

Moram da gledam u ove umetnički išarane i obrađene zidove, (igrala se deca), sve dok ta ista deca ne shvate da “se zakon mora poštovati”, pa sami zarade pare i odluče da staramajci okreče stan.

Ne smem da zastaklim terasu, a ona jedina štrči ne zastakljena, jer ću da promenim spoljni izgled zgrade. Svi pre mene su mogli, a mene “zakačio” novi zakon. A moram i prozore da menjam, da mi ne duva zimi kao da sam napolju.

Nemam živaca ni da pročitam ceo tekst, pitam se da li mi za svaku od ovih radnji treba po 500 evra ili mogu “dobro” da prođem, pa da za sve odjednom platim jednom, da bih dobila potrebne dozvole.

Pri svemu ovome onaj majmun, traži od građana Srbije da budu optimisti, da budu strpljivi, da ovo ono… Odakle njemu pravo, da bilo šta traži od mene.

Pa ni to ne bude dosta, nego nas Aleksandar obavesti  šta se sve u Srbiji može kupiti za jedan dinar. ” @morecambe Šta sve može da se kupi za dinar? http://is.gd/cFO0R“.

“Bizarna matematika pokazuje da se za naš dinar može kupiti dva grama mesa, deset listića toalet papira, petina kriške hleba ili deseti deo čokoladne bananice…”

Ovde ne pomaže crveni iksić, jer ovo nije samo post, ovo je život u jebenoj Srbiji. Hoće u Evropu. Aha važi. Pa da se kao Slovenci krijem po WC-u da bih ispušila pljugu. WC-i im liče na pušionice. E u takvu jednu pušaonicu mogu da pozovem majmuna da popuši ono što se ranije pušilo po WC-ima. Neka bude optimista možda ću imati šta da mu dam.

Šta sam se ono još sad setila? Ček, ček…pobeže mi…

Setih se, hoće da im ja čistim Srbiju, da čistim đubre koje nisam napravila. Ja sam iskreno za to da se Srbija očisti od “ĐUBRETA”, ali da krenemo od korena.

E pa ovako, kao zaključak. Obaveštavam majmuna, državu, ministre, inspektore, novinare, blogere, twitteraše i sve ostale…da ću sledećeg meseca bez jedne jedine dozvole, okrečiti stan, zastakliti terasu i promeniti WC šolju, možda usput i srušim neki zid i neka samo neko proba da me spreči u tome. Napraviću incident kakav se odavno nije video na našim prostorima.

Živim u Gusarskoj ulici, pa dođite da me sprečite.  Ako vam uspe, budite sigurni da ću ispred zgrade postaviti poljski WC, pa ko god nema 500 evra, da se posere ko čovek.

0
Serem vam se u 500 evrahttp://www.charolija.com/wp-content/uploads/2010/06/fuck-of.jpghttp://www.charolija.com/wp-content/uploads/2010/06/fuck-of-200x200.jpgCharolijaSrbijaSvašta neštodrzava,jebite se pederi,krečenje,novi zakon,Srbija,terasa,wc šoljaPita Tea malopre na Twitteru @teanikolic 'jeste vi ovo videli i niste se iznervirali http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/192505/Nema-krecenja-bez-dozvole-drzave.'  Videla još pre par dana, ali nisam nešto posebno reagovala, međutim sada mi sve ovo leglo ko onaj kec na jedanaest. Znači država želi da kenjam u staru WC šolju doživotno, jer 3500 dinara koje...Don't give up!

Comments

comments