Pre jedno mesec i nešto dana Jovana i Marko su izrazili želju da počnu da treniraju karate. Obradovala sam se, jer preko zime nema mnogo aktivnosti kroz koje mogu da isprazne nagomilanu energiju, tako da je karate došao kao poručen. 🙂

Nisu mi čak dali da ih ja odvedem bar prvi put, uhvatili se za ruke i put pod noge. Srećnom nam je blizu. Vratili su se puni utisaka i prezadovoljni. Nakon dva, tri treninga odemo svi zajedno, da i ja vidim o čemu se tu radi. Posle odgledanog treninga, zadovoljna i ja. Pre svega odnosom trenera prema deci, a onda i svim onim što rade.

Bez obzira što je Marko još uvek mali, trener mu je svaki put prišao i ispravio ga kada je pogrešio. Ne samo njemu, već i ostalima. Posvećen im je maksimalno. Da za vreme treninga rade samo vežbe zagrevanja i istezanja, sasvim je dovoljno, a o onom svemu drugom što uče da i ne govorim. Iz treninga u trening sve su više napredovali.

Nije im teško da čak i preko vikenda ustanu ranije, spreme se i odu na trening. Ništa im nije teško, što znači da je karate dobar izbor za njih. Polaganje za pojaseve je zakazano za 03. decembar i uspeli su da polože. Marko je bio najmlađi od svih, nije imao tremu i svaki put kada je pogrešio snašao se i ispravio. Jovana radi ovu katu kao da trenira godinu dana. Meni su svakako najbolji. Ljubi ih majka. 😀0
Moji karatistihttp://www.charolija.com/wp-content/uploads/2011/12/jocka-i-mare.jpghttp://www.charolija.com/wp-content/uploads/2011/12/jocka-i-mare-200x200.jpgCharolijaNaša dečurlijadiploma,jovana,karate,marko,polaganje,video,žuti pojasPre jedno mesec i nešto dana Jovana i Marko su izrazili želju da počnu da treniraju karate. Obradovala sam se, jer preko zime nema mnogo aktivnosti kroz koje mogu da isprazne nagomilanu energiju, tako da je karate došao kao poručen. 🙂 Nisu mi čak dali da ih ja odvedem bar...Don't give up!

Comments

comments