mama i psi
Psi su vezani zbog “opasnih” ljudi oko njih… koji nenormalni skaču iz balona. 😀

Verovatno ima veze sa Bogom, sa Anđelima, sa zvezdama, sa pravdom, sa nepravdom, sa sudbinom, sa karmom, sa zaslugama, sa gresima, sa praštanjem, sa dobrotom, sa Ljubavlju, sa nemanjem osećaja za mržnju, sa ne poželi tuđe, sa saosećati sa drugima, sa pomoći drugom u nevolji, sa plaćanjem svojih i tuđih dugova i grehova, sa dobro se dobrim vraća, sa samim Životom…

Verovatno ima veze sa nemanjem straha, sa shvatanjem da smo prolazni, sa otvorenošću, sa davanjem i poslednjeg što imaš, sa Verom, sa običnom opuštenom krajnjom Verom, prepuštenost, slušanje, ćutanje… Ćutanje je Blago! Bez osude drugih, jer ne mogu svi sve razumeti i ne treba. Ima veze sa Suzom, sa Duhom, sa Dahom, sa Patnjom, sa Dušom…

Hvala! Blagoslovena sam, pa i sutra da umrem uradila sam i dala sam sve od sebe do sada, kako sam umela i znala, da taj moj proživljeni Život bude pravedan prema svetu koji me okružuje. Srećnim sam se trudila da ga činim. Svet! Ako sam grešila oprostite, iz neznanja je. Ako preživim i sutra i preksutra i još 50, 100 godina, hvala. Znači da vredi što sam živa i da još mnogo imam da dam. Čista Sreća Življenja! Ako ne preživim neki dan, znači da je to bilo sve od mene i da više nisam imala šta da dam. Divno!

Opustite se ljudi, nećete umreti ni gladni, ni žedni, ni usamljeni, ni tužni, samo dajte sve od sebe, da svaki vaš dan bude davanje. Dajte sve što imate i budite sigurni vratiće vam se mnogostruko. Sve se meri, možda nažalost, a možda i na sreću. Zavisi kako ko čini.

Ljubav data prijatelju, detetu, supružniku, prolazniku, maloj ptičici ispaloj iz gnezda, posađenom pasulju, kaktusu, zumbulu… možda psiću koga niko nije želeo na celom svetu, jer su mislili da je ružan, može napraviti ravnotežu u Univerzumu. Znam. Dajte Ljubav i opustite se. Ljubav se vraća sa najvećim životnim blagom. A najveće životno Blago je nemanje straha ni od čega. Hvala još jednom!

Moj Život je ispunjen nemanjem straha. Kao mlađa sam imala običaj da kažem „Bojim se samo sebe, jer ne znam šta sam sve u stanju da uradim i u kakvu nevolju sebe mogu da dovedem.“ Nevolje ne postoje. Sve je to samo Život. Odavno se ni sebe ne bojim.

mi

2+
http://www.charolija.com/wp-content/uploads/2016/04/mama-i-psi.jpghttp://www.charolija.com/wp-content/uploads/2016/04/mama-i-psi-200x200.jpgCharolijaIstorija jednog životaVerovatno ima veze sa Bogom, sa Anđelima, sa zvezdama, sa pravdom, sa nepravdom, sa sudbinom, sa karmom, sa zaslugama, sa gresima, sa praštanjem, sa dobrotom, sa Ljubavlju, sa nemanjem osećaja za mržnju, sa ne poželi tuđe, sa saosećati sa drugima, sa pomoći drugom u nevolji, sa plaćanjem svojih i...Don't give up!

Comments

comments