Šta koji kurac ovo ono? Ivana ne piše ništa već neko vreme, jer smatra da ništa pametno nema da kaže. Štoooo tako Ivana? Pa eto tako… Šta bi bilo ko pametno mogao da iskopa iz nekog tvog teksta? E baš te boli guzica, nisi ti obrazovna ustanova, da bi drugi učili na tvom primeru ili na tvojim mudrolijama. More marš u kurac. Redom svi. E tako. Tačka.

Ti Ivana trenutno ne pišeš ono što želiš, nisi iskrena, ne smeš da budeš, zarad nekih drugih dobara. Jok finansijskih. Ti treba da ćutiš, jer si jedna direktna trtlja, koja napuši pola sveta o čas posla. Eeeee Milka ne ide to tako. Ćuti tu jebote! Pola tvojih tekstova je neprevodivo na bilo koji svetski jezik, a teško da ih razumeju i oni na čijem jeziku pišeš.

Jok… 

Znate šta, najsrećnija sam osoba na svetu, jer je poznajem uopšte, a krajnje lično smem da kažem da je niko bolje od mene ne razume. Definitivno, najveća kraljica svih vremena, “baja do jaja”, kome su jaja ono uuuuhuuu…. ma baš jajčuge.  I najsrećnija sam, jer znam da niko ne sme, ne može i ne ume to da opovrgne.

Ne lupaj, nije da ne smeju, nego ne znaju dušmani. Marš pičke! More marš! E tako. Sad mi je baš lepo i sve potaman. Volim svakog da postavim tamo gde mu je mesto, po mom mišljenju. A moje mišljenje je najvažnije od svih mogućih mišljenja.

Ko ništa ne razume, nije ni trebalo da čita, ko razume deo, mudar je. Ko razume sve što sam rekla mi je prijatelj. Hvala vam prijatelji na svemu.

 

0
Samo par rečenica... onako samohttp://www.charolija.com/wp-content/uploads/2012/06/do-not-touch-300x225.jpghttp://www.charolija.com/wp-content/uploads/2012/06/do-not-touch-300x225-200x200.jpgCharolijaIstorija jednog životabaja do jaja,dušmani,marš,priča,prijatelji,razumevanje,sreća  Šta koji kurac ovo ono? Ivana ne piše ništa već neko vreme, jer smatra da ništa pametno nema da kaže. Štoooo tako Ivana? Pa eto tako... Šta bi bilo ko pametno mogao da iskopa iz nekog tvog teksta? E baš te boli guzica, nisi ti obrazovna ustanova, da bi...Don't give up!

Comments

comments